Error in reporting CPU time spent on a WU

Message boards : Number crunching : Error in reporting CPU time spent on a WU
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Profile [BAT] tutta55
Avatar

Send message
Joined: 19 Mar 05
Posts: 15
Credit: 134
RAC: 0
Message 612 - Posted: 17 Apr 2005, 21:23:13 UTC

You can see this in http://burp.boinc.dk/workunit.php?wuid=2194

3 results seem to be finished in a normal way. The 4rd has only calculated 1.5 seconds, and claims credit accordingly (0.004). If I look at the log for that result, the computations seems to have been successful. But as far as I can see in the log entries it has calculated for 3567 seconds, and not the 1.5 claimed seconds.

BOINC.BE: For Belgians who love the smell of glowing red cpu's in the morning
Tutta55's Lair
ID: 612 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Janus
Volunteer moderator
Project administrator
Avatar

Send message
Joined: 16 Jun 04
Posts: 4563
Credit: 2,097,282
RAC: 0
Message 613 - Posted: 17 Apr 2005, 21:25:23 UTC - in response to Message 612.  

I noticed this as well. This is something that will have to be looked into when the mirror testing and setup is finished.
ID: 613 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
benstabler

Send message
Joined: 8 Nov 04
Posts: 121
Credit: 601
RAC: 0
Message 626 - Posted: 18 Apr 2005, 20:37:25 UTC - in response to Message 613.  

> I noticed this as well. This is something that will have to be looked into
> when the mirror testing and setup is finished.
>

Look at this one:

http://burp.boinc.dk/result.php?resultid=15768

That one did <i>not</i> complete successfully
ID: 626 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Number crunching : Error in reporting CPU time spent on a WU