problem with creating process

Message boards : Client : problem with creating process
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
magnus

Send message
Joined: 30 Mar 05
Posts: 3
Credit: 24,391
RAC: 0
Message 803 - Posted: 3 May 2005, 2:53:03 UTC

Downloaded the 4.15 version of blender, was just started, and all of the files contained in 125in0.zip failed for computation error, with the messages:

5/2/2005 10:49:02 PM|BURP|CreateProcess() failed - The process cannot access the file because it is being used by another process. (0x20)
5/2/2005 10:49:02 PM|BURP|CreateProcess() failed - The process cannot access the file because it is being used by another process. (0x20)
5/2/2005 10:49:03 PM|BURP|CreateProcess() failed - The process cannot access the file because it is being used by another process. (0x20)
5/2/2005 10:49:03 PM|BURP|CreateProcess() failed - The process cannot access the file because it is being used by another process. (0x20)
5/2/2005 10:49:04 PM|BURP|CreateProcess() failed - The process cannot access the file because it is being used by another process. (0x20)
5/2/2005 10:49:04 PM|BURP|Unrecoverable error for result 125in0.zip__ses0000000125_frm0000000041.wu_1 (CreateProcess() failed - The process cannot access the file because it is being used by another process. (0x20))
5/2/2005 10:49:04 PM|BURP|Deferring communication with project for 59 seconds

and so on. Wondering if any of you, have seen this error. I usually have a problem downloading, so that part worked.
Thanks, hope this helps.

ID: 803 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Janus
Volunteer moderator
Project administrator
Avatar

Send message
Joined: 16 Jun 04
Posts: 4574
Credit: 2,100,463
RAC: 8
Message 804 - Posted: 3 May 2005, 6:07:08 UTC - in response to Message 803.  
Last modified: 3 May 2005, 6:12:09 UTC

What version of BOINC are you using?

I have seen this before with other BOINC projects. Does anyone know this problem?
ID: 804 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile [BAT] tutta55
Avatar

Send message
Joined: 19 Mar 05
Posts: 15
Credit: 134
RAC: 0
Message 808 - Posted: 3 May 2005, 6:51:02 UTC

I am having this as well with the 9 WU my machines tried to crunch. I am using boinc 4.32.

BOINC.BE: For Belgians who love the smell of glowing red cpu's in the morning
Tutta55's Lair
ID: 808 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Vid Vidmar*
Avatar

Send message
Joined: 16 Mar 05
Posts: 1
Credit: 3,090
RAC: 0
Message 811 - Posted: 3 May 2005, 9:03:28 UTC

Same here (CC 4.32):
3.5.2005 10:22:51|BURP|CreateProcess() failed - The process cannot access the file because it is being used by another process. (0x20)
3.5.2005 10:22:51|BURP|CreateProcess() failed - The process cannot access the file because it is being used by another process. (0x20)
3.5.2005 10:22:52|BURP|CreateProcess() failed - The process cannot access the file because it is being used by another process. (0x20)
3.5.2005 10:22:53|BURP|CreateProcess() failed - The process cannot access the file because it is being used by another process. (0x20)
3.5.2005 10:22:53|BURP|CreateProcess() failed - The process cannot access the file because it is being used by another process. (0x20)
3.5.2005 10:22:53|BURP|Unrecoverable error for result 125in0.zip__ses0000000125_frm0000000002.wu_0 (CreateProcess() failed - The process cannot access the file because it is being used by another process. (0x20))

Should we use CC 4.35?

<img border="0" src="http://boinc.mundayweb.com/one/stats.php?userID=2086">
ID: 811 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Janus
Volunteer moderator
Project administrator
Avatar

Send message
Joined: 16 Jun 04
Posts: 4574
Credit: 2,100,463
RAC: 8
Message 813 - Posted: 3 May 2005, 9:34:56 UTC - in response to Message 811.  

> Should we use CC 4.35?

Try updating and see if this fixes the problem. I'm running 4.35 on the internal windows testbed and no problems there.
ID: 813 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Contact
Avatar

Send message
Joined: 7 Mar 05
Posts: 20
Credit: 35,255
RAC: 3
Message 817 - Posted: 3 May 2005, 10:29:43 UTC

Running Win98 CC4.35 i get

5/3/05 6:15:51 AM|BURP|Unrecoverable error for result 125in0.zip__ses0000000125_frm0000000082.wu_11 (One or more arguments are invalid (0x80000003) - exit code -2147483645 (0x80000003))

ID: 817 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Janus
Volunteer moderator
Project administrator
Avatar

Send message
Joined: 16 Jun 04
Posts: 4574
Credit: 2,100,463
RAC: 8
Message 819 - Posted: 3 May 2005, 10:33:29 UTC - in response to Message 817.  

> Running Win98 CC4.35 i get
> (One or more arguments are invalid (0x80000003) - exit code -2147483645

That's a different bug caused by me not knowing enough about the heap debugging tools. The next release will have this fixed.
ID: 819 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Liberto [Valencia]

Send message
Joined: 27 Mar 05
Posts: 13
Credit: 57
RAC: 0
Message 824 - Posted: 3 May 2005, 16:42:38 UTC

Just to inform:
03/05/2005 18:36:12|BURP|Pausing result 125in0.zip__ses0000000125_frm0000000091.wu_12 (removed from memory)
03/05/2005 18:36:15|BURP|Unrecoverable error for result 125in0.zip__ses0000000125_frm0000000091.wu_12 (Uno o más argumentos no son válidos (0x80000003) - exit code -2147483645 (0x80000003))
03/05/2005 18:36:15|BURP|Computation for result 125in0.zip__ses0000000125_frm0000000091.wu finished
The spanish writting says: (One or more arguments are not valid (0x8......)

Boinc CC is 4.25 - Wxp sp2 - intel pentium 4 with 2.7 GHz 512 KB RAM
ID: 824 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Heffed

Send message
Joined: 21 Mar 05
Posts: 28
Credit: 372
RAC: 0
Message 830 - Posted: 3 May 2005, 23:35:47 UTC - in response to Message 813.  

&gt; &gt; Should we use CC 4.35?
&gt;
&gt; Try updating and see if this fixes the problem. I'm running 4.35 on the
&gt; internal windows testbed and no problems there.

I'm running 4.35 and all the WUs I've received on this latest test (except for a couple ghost WUs) have failed with the same can not create process error mentioned by the original poster, so it doesn't appear as though upgrading will fix it.

<b>[core_client_version]4.35[/core_client_version]
[message]CreateProcess() failed - The process cannot access the file because it is being used by another process. (0x20)
[/message]</b>

WinXP SP1
ID: 830 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Client : problem with creating process