Exit status -9 (0xfffffffffffffff7)

Message boards : Number crunching : Exit status -9 (0xfffffffffffffff7)
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Profile Cori
Project donor
Avatar

Send message
Joined: 26 Apr 05
Posts: 15
Credit: 2,127
RAC: 0
Message 10431 - Posted: 6 Apr 2010, 13:29:49 UTC
Last modified: 6 Apr 2010, 14:24:02 UTC

My two Beta WUs both ended with errors: example.
What can I do?


EDIT: Maybe a simple reset did the trick... the next 2 Wus are running fine so far. ;-)
Greetings from Cori
ID: 10431 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile DoctorNow
Project donor
Avatar

Send message
Joined: 11 Apr 05
Posts: 403
Credit: 2,189,214
RAC: 7
Message 10434 - Posted: 6 Apr 2010, 15:37:36 UTC
Last modified: 6 Apr 2010, 15:38:05 UTC

Looks like this is only happening to WUs from session 993, almost every time my quad did get one of it, it errored out with the same too.
A reference thread to this session is here.
I don't think a reset will work for all of the WUs, maybe the session uses some memory exceeding functions, as there is the message "Unhandled segmentation violation" in every result file.
Life is Science, and Science rules. To the universe and beyond
Proud member of BOINC@Heidelberg
My BOINC-Stats
ID: 10434 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Cori
Project donor
Avatar

Send message
Joined: 26 Apr 05
Posts: 15
Credit: 2,127
RAC: 0
Message 10438 - Posted: 6 Apr 2010, 15:57:08 UTC

Ah, ok... then the reset didn't do anything but I was just lucky I got session 996-WUs now. *grin*
Greetings from Cori
ID: 10438 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Number crunching : Exit status -9 (0xfffffffffffffff7)