Bad WU

Message boards : Number crunching : Bad WU
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Thomas

Send message
Joined: 27 Sep 06
Posts: 15
Credit: 65,592
RAC: 13
Message 5730 - Posted: 2 May 2007, 13:47:32 UTC

This WU seems to error out. What will happen to the session if this happens?
ID: 5730 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Thomas

Send message
Joined: 27 Sep 06
Posts: 15
Credit: 65,592
RAC: 13
Message 5732 - Posted: 2 May 2007, 17:20:29 UTC

ID: 5732 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
dorian freeman

Send message
Joined: 15 Nov 06
Posts: 5
Credit: 4,417
RAC: 0
Message 5737 - Posted: 3 May 2007, 5:45:02 UTC

you can see all of them here
That\'s bad, the other 92% have been rendered normally :(
ID: 5737 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
dorian freeman

Send message
Joined: 15 Nov 06
Posts: 5
Credit: 4,417
RAC: 0
Message 5745 - Posted: 3 May 2007, 12:28:12 UTC - in response to Message 5737.  

you can see all of them here
That\'s bad, the other 92% have been rendered normally :(


I think I now what could have happened: in the .blend-File, I forgot to change the render output folder; because I had done some Pre-Renders, I had changed it to G:\\tmp\\Spiralwelt\\Beige instead of /tmp\\ - perhaps the WUs failed because the PC that rendered it had no such path?
Sorry for my mistake :)

Dorian
ID: 5745 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Thomas

Send message
Joined: 27 Sep 06
Posts: 15
Credit: 65,592
RAC: 13
Message 5750 - Posted: 3 May 2007, 15:57:58 UTC - in response to Message 5745.  

you can see all of them here
That\'s bad, the other 92% have been rendered normally :(


I think I now what could have happened: in the .blend-File, I forgot to change the render output folder; because I had done some Pre-Renders, I had changed it to G:\\tmp\\Spiralwelt\\Beige instead of /tmp\\ - perhaps the WUs failed because the PC that rendered it had no such path?
Sorry for my mistake :)

Dorian


If this was the problem, wouldn\'t it affect all WU\'s?
ID: 5750 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
dorian freeman

Send message
Joined: 15 Nov 06
Posts: 5
Credit: 4,417
RAC: 0
Message 5753 - Posted: 3 May 2007, 19:32:58 UTC

yeah, I\'m wondering about that, too...
maybe the other ones had all a partition with G:... but someway this sounds a bit implausible :)
I don\'t know what could have happened there at all :(
ID: 5753 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
dorian freeman

Send message
Joined: 15 Nov 06
Posts: 5
Credit: 4,417
RAC: 0
Message 5776 - Posted: 5 May 2007, 12:10:42 UTC

I have found out: the frames 2,3,4,5,6 have failed;
I don\'t understand why all other frames worked, because eg the first frame needed a lot more time on my PC for computing the defocus node and that frame worked...

@admin(s): is it possible to make the video available without those 5 frames? If it was, I\'d render them on my own machines manually :)
ID: 5776 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Janus
Volunteer moderator
Project administrator
Avatar

Send message
Joined: 16 Jun 04
Posts: 4568
Credit: 2,100,409
RAC: 55
Message 5777 - Posted: 5 May 2007, 15:39:39 UTC

I forced the session into being \"completed\". This is the first time this ever happens, so I\'m not entirely sure if it will work as expected.
ID: 5777 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
dorian freeman

Send message
Joined: 15 Nov 06
Posts: 5
Credit: 4,417
RAC: 0
Message 5782 - Posted: 6 May 2007, 18:59:55 UTC

Thank you, it seems to be ok; anyway, some frame errors are not bad because it was just an experiment with the defocus node
Thank you very much for your help,
Dorian
ID: 5782 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Number crunching : Bad WU