2480

Message boards : Comments and discussion : 2480
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Profile AnotherHacker

Send message
Joined: 17 Mar 14
Posts: 25
Credit: 159,179
RAC: 0
Message 13350 - Posted: 29 Oct 2014, 3:32:21 UTC

Ok. I have no idea what is wrong here but between what looks like missing parts and and a glitching out ball, all I seem to be uploading is problems. Janus a little help?
ID: 13350 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Janus
Volunteer moderator
Project administrator
Avatar

Send message
Joined: 16 Jun 04
Posts: 4571
Credit: 2,100,463
RAC: 8
Message 13351 - Posted: 29 Oct 2014, 16:37:37 UTC - in response to Message 13350.  
Last modified: 29 Oct 2014, 16:38:36 UTC

It seems like it only happens to the ball and the dominos - looks like crazy motionblur randomly freaking out.
This didn't happen in the first of your tests - what did you change between then and now?
ID: 13351 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile AnotherHacker

Send message
Joined: 17 Mar 14
Posts: 25
Credit: 159,179
RAC: 0
Message 13356 - Posted: 30 Oct 2014, 0:44:06 UTC - in response to Message 13351.  

I think all I changed was the motion blur and the locations of a few key frames. I will re-upload it without motion blur, see if that fixes it.
ID: 13356 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Comments and discussion : 2480